För alltid fri från snus

En onlinekurs för dig som vill sluta snusa – utan plågsamma abstinensbesvär eller saknad efter snuset när du väl har lagt av

Motivera dig

Slipp snussuget

Undvik återfall

Varför misslyckas många med att sluta?

Att sitta fast i ett snusberoende utan att veta hur du ska ta dig ur det kan kännas både frustrerande och hopplöst samtidigt som det kostar massor av pengar. I onlinekursen För alltid fri från snus får du lära dig ett enkelt steg för steg-program för att bli helt snusfri, utan plågsamma abstinensbesvär eller saknad efter snuset när du väl har lagt av.

Det här programmet gör det enklare

Du slipper snussuget

Om du lägger upp ditt snusstopp på rätt sätt kan du slippa abstinensbesvär helt och hållet, vilket gör att dina chanser att lyckas med ditt snusstopp ökar radikalt.

Du blir motiverad

När du har en stark motivation och har sett över ditt psykologiska beroende av snus kommer du inte att behöva någon viljestyrka eftersom du vill sluta snusa.

Du saknar inte snuset

En viktig nyckel för att göra sig fri från snuset och känna sig nöjd med att ha slutat snusa är att förändra de tankar kring snus som ofta leder till saknad.

Du håller dig snusfri

Även efter att du har hållit dig snusfri under en längre tid finns det en risk för ett återfall. Men med en tydlig plan för detta minskar den risken rejält.

Fredrik Hillvesson, före detta snusare & skapare av Snuskuren

Jag vet hur det är

Under många år försökte jag själv att sluta snusa utan att lyckas. Jag slutade, men började snart igen, slutade men började snart igen. Det var frustrerande för jag ville verkligen göra mig helt fri från snuset.

Till slut började jag analysera mina försök och upptäckte vad jag hade gjort för fel. Utifrån detta gjorde jag några förändringar i mitt upplägg och lyckades då äntligen bli snusfri, utan problem. På den här kursen får du lära dig min metod.

Vad du kommer att få lära dig

Din plan för ett snusfritt liv

1. Registrera dig

Det går snabbt och enkelt att registrera sig. Du får tillgång till alla lektioner direkt och kan sätt igång omedelbart.

2. Följ instruktionerna

Varje del i kursen innehåller tydliga instruktioner så att du hela tiden vet exakt vad du ska göra för att sluta snusa.

3. Håll dig snusfri

När du följer de olika stegen i kursen kommer du att bli förvånad över hur enkelt det kan vara att bli snusfri.

Varför investera i den här onlinekursen?

Eftersom du besöker den här sidan är jag hyfsat säker på att du har bestämt dig för att sluta snusa. Som du säkert vet kan det kan vara ganska tufft att bli snusfri om du inte har en plan att följa. Det är lätt att det känns uppgivet och hopplöst.

Sanningen är att det kan vara lättare att sluta snusa än vad många tror. Min inställning är att ingen som inte vill snusa ska behöva vara beroende av snus. Förutsatt att du går tillväga på rätt sätt behöver du inte det heller.

Jag kämpade själv länge för att göra mig fri från snuset utan att lyckas. Men jag gav inte upp utan började analysera mina försök tills jag förstod vad jag hade gjort för fel.

Efter att ha ändrat på några saker i mitt upplägg gick det mer eller mindre av sig självt att bli snusfri. Jag har inte saknat snuset en enda dag sedan dess.

Och jag är inte ensam. Många som har testat mitt upplägg har också gjort sig fria från snuset. Jag är övertygad om att även du kan lyckas med detta.

Allt du behöver gör är att följa den fyrstegsplan som finns beskriven i min snuskurs och systemet S.N.U.S.:

S-tärk din motivation
N-edtrappa nikotinberoendet
U-tmana snusvänliga tankar
S-kydda dig mot återfall.

Kanske har du försökt att sluta snusa tidigare utan att lyckas och är tveksam till om du kommer att klara det denna gång. Men för att lyckas krävs det att du har en tydlig plan att följa och att den är upplagd på rätt sätt.

Det var först när jag utgick från de fyra hörnpelare som den här kursen är uppbyggd kring som jag själv lyckades med detta och fick det att fungera smärtfritt.

Många tror att det krävs en stark viljestyrka för att lyckas sluta snusa. Men det stämmer inte. Viljestyrka behövs bara när du tvingar dig att göra något som du innerst inne inte vill.

Om du har en tillräckligt stark motivation och ser över det psykologiska beroendet och dina felaktiga, snusvänliga tankar kommer du att vilja sluta snusa och då behövs det ingen viljestyrka.

En annan orsak till att människor tvivlar på sin förmåga att sluta snusa är att de känner ett sådant starkt snussug när de lägger av. Det uppstår ofta när du har vant kroppen vid snus och sedan plötsligt slutar.

Men även detta är väldigt enkelt att hantera om du gör på rätt sätt. Då kan du tillföra kroppen nikotin under en begränsad tid samtidigt som du trappar ner detta beroende och vänjer dig av vid tanken på att snusa.

Registrera dig på kursen så att du kan göra dig fria från ditt snusberoende en gång för alla och känna dig fräschare och friskare samtidigt som du sparar tusentals kronor varje år.

Allt detta ingår i onlinekursen

14 dagars öppet köp

Om du följer det upplägg som du får lära dig i den här onlinekursen ska det mycket till för att du inte ska lyckas sluta snusa och hålla dig snusfri. Det är i princip omöjligt att inte klara detta.

Men för att du ska känna dig säker erbjuder jag två veckors öppet köp. Om du mot förmodan inte tycker att upplägget passar dig, skicka bara ett mejl till support@slutasnusa.net inom 14 dagar så får du pengarna tillbaka utan krångel.

Registrera dig på onlinekursen

Många snusare lägger över tusen kronor i månaden på att snusa. Hur mycket skulle du spara varje månad om du inte behövde lägga pengar på snus? Hur mycket skulle du spara på ett år? Vad skulle du kunna göra för de pengarna i stället?

Snuskuren

En onlinekurs för att sluta snusa
997 kr ett års tillgång
  • Omedelbar tillgång till kursen
  • Tillgång till kursportalen 24/7
  • Riskfritt – 14 dagars öppet köp
Passa på

Frågor och svar om kursen

Du får tillgång till allt material i samband med att du registrerar dig på kursen. Med andra ord startar du precis när du själv vill, antingen direkt eller efter ett litet tag. Du har tillgång till kursportalen under ett helt år, vilket innebär att du kan gå kursen i din egen takt under den tiden. Likaså kan du bestämma helt och hållet själv när du vill ta del av lektionerna.

Du behöver inte lägga så mycket tid på att gå igenom själva kursen. Jag har medvetet valt att ta bort alla onödiga komponenter och fokusera på det som ger störst effekt. Det gör att lektionerna är ganska korta. Den största insatsen rent tidsmässigt gör du genom att följa instruktionerna vilket i sin tur inte tar så lång tid. Dessutom har du som bekant tillgång till materialet under ett helt halvår vilket gör att du kan påbörja programmet när du vill under den tiden. Om denna period inte passar så bra kan du alltså lika gärna påbörja kursen om en månad eller två.

Om du följer det upplägg som du får lära dig i det här programmet kommer du förmodligen att bli förvånad över hur det lätt det kan vara att sluta snusa, utan abstinensbesvär eller saknad efter snuset när du väl har lagt av. Men om du trots detta skulle tycka att detta upplägg inte känns rätt för dig, har du två veckor på dig att ångra ditt köp. Skicka bara ett mejl till support@slutasnusa.net inom 14 dagar efter ditt köp så får du pengarna tillbaka utan något krångel. Om du inte är nöjd vill jag inte ha dina pengar. Så enkelt är det.

Nej, det här är helt och hållet en självstudiekurs. Om det skulle ingå någon personlig rådgivning skulle priset på programmet behöva ligga betydligt högre än vad det gör nu. Med detta sagt så är instruktionerna utformade för att vara enkla att följa och ta till sig, utan någon ytterligare rådgivning. Det är också viktigt att komma ihåg att upplägget i den här onlinekursen vänder sig till vuxna och fullt friska personer. Om du har några funderingar kring din hälsa bör du konsultera din läkare innan du påbörjar programmet. 

Kursen innehåller sammanlagt fyra moduler. Lektionerna består av videor plus i vissa fall även en checklista eller ett formulär i pdf-format. Varje video är mellan 5 och 10 minuter lång, även om det kan finnas undantag från detta. Allt material levereras digitalt och ingenting kommer att skickas till dig fysiskt. Det gör att får tillgång till kursen omedelbart och inte behöver vänta på att någonting ska levereras hem till dig. Allt du behöver göra är att logga in på kursportalen och börja gå igenom materialet. 

Don`t copy text!