Frågor och svar om Snuskuren

Frågor och svar

”Hur går onlinekursen till?”

För att gå igenom en lektion loggar du bara in med det användarnamn och lösenord som du skapar i samband med köpet. Därefter tittar du på den video som du har valt och gör de uppgifter som presenteras i samband med lektionen. Sammanlagt består kursen av tre moduler och varje modul består av tre videolektioner på cirka 10 till 20 minuter var samt ett arbetsblad eller en checklista med tydliga instruktioner för vad du ska göra härnäst. Eftersom kursen sker helt och hållet online kan du påbörja och ta del av de olika lektionerna när du vill och var du vill.

”När börjar kursen?”

Du får tillgång till den första modulen den 18 juli och därefter släpps det en modul per vecka tills du har fått tillgång till samtliga moduler i kursen. Du har tillgång till kursen under ett helt halvår. Jag förbehåller mig rätten att ställa in kursen om inte tillräckligt många har anmält sig efter att registreringen har stängt. Jag kommer då självklart att betala tillbaka dina pengar.

”Vad händer om jag ångrar mitt köp?”

Om du av någon anledning skulle ångra din investering i Snuskuren behöver du bara höra av dig inom 14 dagar efter att den första modulen har släppts. Jag kommer då att betala tillbaka dina pengar och vi skiljs som vänner. Jag tror inte att du kommer att vilja utnyttja detta, men det är mitt sätt att få dig att känna dig trygg och visa att jag står bakom den här kursen.

”Jag har försökt att sluta förut. Innebär det att det är kört för mig?”

Kanske har du försökt att sluta snusa förut, men utan att lyckas och funderar på om du verkligen kommer att klara det. Då ska du veta att det är en helt annan sak att följa en beprövad plan som steg för steg visar dig hur du ska gå tillväga och som dessutom attackerar beroendet från flera olika håll. 

”Jag är en sådan inbiten snusare – är det verkligen möjligt för mig att sluta snusa?”

Kanske har du snusat under en längre tid och känner dig som en inbiten snusare som har svårt att tänka dig hur tillvaron kommer att vara utan snus. Men det handlar till stora delar om hur vi tänker kring snus, och våra tankar går att förändra. Jag hade själv snusat väldigt länge under flera olika perioder när jag till sist gjorde mig fri från snuset. Och om jag klarar att vänja mig av med snus kan du också göra det.

”Hur ska jag klara av att hantera abstinensbesvären?”

Många oroar sig också för hur de ska klara av abstinensbesvären, det vill säga de besvär som ofta visar sig efter att man har slutat snusa. Men det är ganska enkelt att komma tillrätta med dem och det kommer vi att titta på. Jag kan inte påminna mig att jag hade ett enda abstinensbesvär när jag slutade snusa den sista gången tack vare det upplägg som jag går igenom i kursen.

”Jag är orolig för att få ett återfall”

Andra människor har erfarenhet av att sluta snusa men att börja igen, och oroar sig för att de ska få ett återfall efter ett tag. Men även det här handlar till stora delar om det psykologiska beroendet som går att komma tillrätta med. Vi kommer också att gå igenom i detalj hur du förbereder dig på bästa sätt för att undvika det och förhindra ett återfall.

”Jag vill inte sluta snusa just nu”

Kanske passar det inte så bra för dig att sluta snusa just nu, utan du har tänkt att vänta lite och göra det lite längre fram. Som jag nämnde tidigare kommer du att ha tillgång till kursen under ett helt halvår, vilket gör att du lika gärna kan sätta igång om en månad eller två, även om du registrerar dig i dag. Då har du dessutom möjlighet att gå igenom programmet i lugn och ro innan du väl sätter igång.

>> Klicka här för att registrera dig på kursen <<

Copyright © 2018 slutasnusa.net | Registrera dig | Frågor och svar | Integritetspolicy | Cookiepolicy

Don`t copy text!